Review van stagiaires

Review Ian

Terugkijkend op mijn stageperiode bij Baankracht kan ik zeggen dat ik erg veel geleerd heb. Zowel over de uitzendbranche als het zelfstandig werken en de bijbehorende verantwoordelijkheden.

Anne-Fleur heeft mij deze maanden veel vrijheid en vertrouwen gegeven om erachter te komen waar mijn interesses liggen en veel geleerd over het werk als intercedent.

Ik heb met erg veel plezier samengewerkt met mijn collega's. In dit jonge team is er ook ruimte voor gezelligheid. Het voelde voor mij altijd als een erg fijne en vertrouwde werkomgeving waar ik mezelf kon zijn.

Dankzij dit afgelopen halfjaar ben erachter gekomen wat ik in de toekomst wil en ik zal niet vergeten wat voor nuttige hulp ik hierbij heb gehad!

Review Kimberley

Mijn leerzame stage bij Baankracht zit erop! De tijd is voorbijgevlogen. Ik heb 7 maanden stage gelopen bij Baankracht en erg veel geleerd van Anne-Fleur.

Ik ben persoonlijk gegroeid en heb veel geleerd over het vak. Ik ben tijdens mijn stage vooral bezig geweest met de werving van kandidaten, het voeren van intakes, schrijven van vacatureteksten, maken van content en de administratieve verwerking. Kortom ik mocht proeven van het gehele wervingsproces.

Bij Baankracht heb ik de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen omdat ik overal bij ben betrokken. De aanpak "je moet het gewoon doen” was in het begin even spannend maar ik ben ervan overtuigd dat ik hierdoor meer geleerd heb en uit mijn comfort zone ben gestapt.

Ik kijk met veel plezier terug op mijn leuke tijd bij Baankracht!