Onze diensten voor werkgevers

Werving en selectie

Wij gaan met de vacature aan de slag om daar geschikte kandidaten voor te vinden. Onze geavanceerde recruitmentsoftware gaat ons hier zeker bij helpen!

Wij sturen de geschikte kandidaten door en plannen afspraken in met de kandidaten die je graag op gesprek wilt hebben. Hebben we je al gezegd dat snel reageren op een kandidaat voorstel erg belangrijk is? Nee? Nou bij deze! Wij merken dat kandidaten die op zoek zijn, vaak meerdere trajecten hebben lopen. Wordt er niet adequaat gereageerd op een sollicitatie? Dan gaat men al snel verder, zonde als je daarmee nou net die fijne nieuwe collega mis loopt!

Uitzenden

De flexibele vorm van werken en bij ons juist dé stap naar een vast contract bij de opdrachtgever! Het kan zijn dat je nog niet zeker weet of je iemand voor langere tijd kunt gebruiken, omdat je bedrijf aan het groeien is, maar je niet weet of dit aanhoudt. Je hebt te maken met seizoensmatige drukte, of je vind het gewoon prettig om in de begin fase geen extra werk te hebben van alle HRM taken. Uitzenden is dan een goede keus.

Baankracht is aangesloten bij de NBBU en werkt met het fase systeem. Een uitzendkracht krijgt hierdoor bij aanvang een fase 1 contract. Dit is een contract met uitzendbeding. Na 1040 gewerkte uren heb je als opdrachtgever de mogelijkheid om de uitzendkracht een eigen contract aan te bieden!

Uitzenden - Krachtpatsers

Soms kost het vinden van een goede kandidaat voor een specifieke functie net even wat meer tijd. Jammer genoeg blijft er wel werk liggen. Een deel hiervan is mogelijk ook in te vullen door een tijdelijke kracht met een ander functie profiel. Baankracht weet daar een krachtige oplossing voor!

Een goede samenwerking met BAM Works BV en Loppersum Arbeidsbemiddeling BV maakt dat we ook in dit soort situaties snel kunnen schakelen om een deel van het probleem op te lossen met hun krachtpatsers! Zodat we ondertussen samen kunnen blijven werken aan de duurzame oplossing voor de functie!

Proefdag (Krachtige tip!)

Een nieuwe medewerker, dat is toch echt een grote stap. En weet je wel zeker of deze kandidaat het werk en de werkomgeving bij jou gaat bevallen? Dan raden wij aan gebruik te maken van een proefdag!

Een proefdag, zoals de naam al zegt, is dat de kandidaat een dagje kunt ‘proeven’ van het werk en de werksfeer. En jij hebt ook meteen een beeld of deze kandidaat bij het bedrijf past. Daarnaast kan het voor een kandidaat best een grote stap zijn om zijn/haar huidige baan op te zeggen. Dus dan geeft deze dag jou de kans om jou bedrijf nog eens extra te promoten!
De kandidaat loopt, in overleg met de jou, een halve of hele dag mee.

Helemaal enthousiast? Super!
Dan gaan we snel het papierwerk in orde maken zodat de kandidaat zo snel mogelijk terug komt als medewerker om echt aan de slag te gaan!

Voor de tijd en gemaakte (reis)kosten, maken we voorafgaand aan de proefdag met elkaar afspraken. Want ook is de mening van een van jullie na aanleiding van de proefdag verandert, het siert je als opdrachtgever om dan toch een blijk van waardering te geven omdat het de kandidaat vaak een vakantie-uren heeft gekost.

Back office voor recruiters

Jij bent de beste versie van jezelf als je jezelf volledig kunt concentreren op het werven en selecteren van nieuwe kandidaten? Maar de administratieve afhandeling laat daardoor op zich wachten?
Neem contact op met ons! Wij kunnen de back office van je overnemen zodat jij lekker je ding kunt blijven doen, terwijl je geworven kandidaten op tijd hun salaris uitbetaald krijgen!